blocks_image
NATURLIG HUDPLEJE

For at opretholde en sund og velfungerende hud er to basale komponenter nødvendige – næring og fugt.

Elysia`s ide om hudpleje er inspireret af oldtidens enkle hudplejeprincip, hvor kvinder og mænd brugte olie, vand og planter til at pleje og bevare huden smuk og sund.

Som Cleopetra gjorde det, bruges Elysia`s olier direkte i badet. Når olien – i forbindelse med brusebad – med let hånd masseres på den varme, fugtige og dermed åbne hud, blandes olie og vand, og der dannes en emulsion: en creme, som huden kan optage. Således forsynes huden samtidig med næring og fugt. Dette er den generelle virkning af alle Elysia’s olier. Desuden har de enkelte olier specifikke virkninger afhængig af det planteudræk og de æteriske der indgår i recepten.

Duftene i Elysias olier er forfinede og velkendte og har sammen med de æteriske olier belivende virkninger både på hud, helbred dog humør.


For at læse om de enkelte olier. Tryk her.

ELYSIAs kropsolier er et alternativ til de traditionelle bodylotions og kropscremer. Karakteristisk for disse færdigblandinger er at de indeholder vand, og at en række tilsætningsstoffer derfor er nødvendige for at sikre konsistens, stabilitet og holdbarhed. Det drejer sig blandt andet om emulgatorer, stabilisatorer og konserveringsmidler.
blocks_image
naturlig hudpleje